Over foodmaster Hoofddorp

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Hoofddorp

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frietjes. Maar ook voor een goede kop koffie ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb jij lekkere snacktrek? Zin in een makkelijke maaltijd of wil je gewoon genieten van één van onze overheerlijke friet specials of burgers? Bij Foodmaster Hoofddorp ben je aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat jij lekker en snel kan genieten van jouw Foodmaster. Bij ons geniet je altijd van de traditionele snacks in een modern jasje. Geniet bijvoorbeeld van één van onze toppers de Spektaculaire Foodmaster burger. Deze kunnen wij je echt aanbevelen en is bij vele erg populair.  

Naast een ruime keuze aan fantastische burgers vind je ook de lekkerste kipsaté van Hoofddorp bij ons op het menu. Deze kipsaté is helemaal huisgemaakt en dat proef je zeker! Dagelijks krijgen we positieve reacties op het knapperige broodje hete kip, deze is ideaal voor een uitgebreide lunch. Voor de liefhebber hebben wij natuurlijk ook raspatat op de kaart.  

Je vindt ons op een hele centrale locatie in Hoofddorp en parkeren kan gemakkelijk en snel bij ons voor de deur. Kortom, bij ons kan je altijd terecht, bij Foodmaster Hoofddorp kan je dan ook van maandag t/m zondag de lekkerste friet, snacks en burgers bestellen.  

Lees meer

“Wij vinden dat snelheid en gastvrijheid zeker samengaan. Bij Foodmaster Hoofddorp geniet je snel van de Lekkerste specials 7 dagen per week”

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. Of je nu bij ons komt bestellen of vooraf online je bestelling plaatst.

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken. Bestel jij al online? Dan kies je gemakkelijk jouw gewenste bezorgtijd.

accordion