Mexicaanse weken

Ze zijn uit Mexico gekomen, het land van liefde en van zon! Dat moeten de Mexicaanse weken bij jouw Foodmaster zijn. Geniet van allerlei Foodmaster gerechten maar dan nu met een Mexicaanse twist. Zo presenteren we jullie de Nacho burger of proef de heerlijke Mexicaanse frites special met kruidige stukjes Mexicano. 

Speel jij onze Mexicaanse menukaart helemaal uit? Trakteer jezelf dan op een verrassende lunch met de Chili Chicken. Een broodjes krokante kipkorn met frisse sla en chilisaus. 

Geniet van onze Mexicaanse Nachoburger een crunchy burger met kaas, sla, tomaat, ui, nacho's en natuurlijk guacamole. Hiermee kom je direct in Mexicaanse sferen. Bestel er een portie krokante friet bij en je hebt een lekker menu te pakken. 

Ariba, Ariba, de nieuwe Mexicaanse frites special is wel heel erg lekker. Proef nu het vernieuwde recept met spicy stukjes Mexicano, rode ui, cheddar, tomatenrelish en jalapenos. 

♪♪Gitaar muziek klonk door de Mexicaanse nacht en dankzij deze Pina Colada Milkshake waan je je direct op een groots fiësta. Geniet van deze zomerse shake, heerlijk voor bij de maaltijd of gewoon los. De Pina Colada shake kan eigenlijk altijd.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer